promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi retteghet Gabriela Spanic bosszújától?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic bosszút esküdött Andrei Mangra ellen, ezért nagyon szigorú lesz velük.

Ahogy arról a Promotions is beszámolt, Gabriela Spanic zsűritagként tér vissza a Dancing with the Stars e heti showjába, és már az előző adásban megfogadta, hogy bosszút áll egykori mentorán, Andrei Mangrán. Bár sokak szerint a szappanopera királynője elfogult lesz régi partnerével, a világsztár épp az ellenkezőjét tervezi.

„Szerintem éppen ezért vannak hátrányban, szigorúbb leszek velük. Andrei a barátom, jó koreográfus, de tudom pontosan, mi az, amire jobban kellene figyelnie a partnerével kapcsolatban. Múlt szombaton azt mondtam, bosszút állok a sok kínzásért, de persze, ez csak vicc volt”

Gabriela Spanic a Blikk-nek elárulta, hogy Andrei megköveteli, hogy minden lépés tökéletes legyen, viszont azt érzi, hogy a tökéletesség mellé fontos, hogy poitív energiák áramoljanak a páros produkcói közben.

„Andrei állandóan azzal nyaggatott, hogy a lépéseket ne felejtsem el. Végül kijelentettem, én élvezni akarom a táncot, hagyjon a lépésekkel! Szerintem Andival is ezt teszi. Egyfelől értem, mert szeretné, ha jól sikerülne a produkció, de szeretném, ha élveznék, több mosolyt akarok látni”

A színésznő a többi táncos produkcióját, illetve színpadi jelenlétét is megfigyelte, és nem volt elragadtatva a teljesítményüktől.

„A fiúk kicsit merevek, néha kissé el vannak veszve a színpadon, a profi táncosok emiatt azzal vannak elfoglalva, hogy nehogy tévesszen a partnerük. Lehet, hogy a közönség nem szúrta ki, de 33 éve vagyok színésznő, észreveszem, ha valaki nincs jelen a színpadon”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás