promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson meghódította Magyarországot – Elképesztő hírt közölt az izmos világsztár!
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindössze két napja mutatták be Dwayne Johnson legújabb filmjét, de máris sikerült rekordot döntenie vele.

Pénteken került fel Netflixre a Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével készült Különösen veszélyes bűnözők című kalandos akció-vígjáték, ami állítólag a streamingóriás eddigi legdrágább filmje. Az alkotás kifejezetten vegyes kritikákat kapott, de úgy tűnik, hogy mégis az egész világ kíváncsi volt rá.

Dwayne Johnson bejelentette, hogy a Különösen veszélyes bűnözők már a bemutató napján rekordot döntött, ugyanis annyian nézték meg az első 24 órában, hogy minden idők legsikeresebb Netflixes filmje lett – ráadásul Magyarországon is első helyen szerepel a nézettségi listán.

Dwayne Johnson természetesen rögtön a rajongóihoz szólt az örömhír hallatán, és megköszönte, hogy ilyen sok embert érdekelt a legújabb munkája, amit ráadásul a saját produkciós cégével csinált – de ez még nem minden, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a videója végén arra utalt egy sokat sejtető félmondattal a színész, hogy esetleg jön a folytatás, szóval örülhetnek azok, akiknek tetszett a Különösen veszélyes bűnözők.

Így köszönte meg Dwayne Johnson a közönség támogatását:

Itt pedig meg lehet nézni a Különösen veszélyes bűnözők előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás