promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson vagy Ryan Reynolds? Gal Gadotnak izzasztó kérdést tettek fel
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a színésznőnek nem azt kellett eldöntenie, hogy melyikük a jóképűbb.

November 12-e péntektől már mindenki megnézheti a Netflix legdrágább filmjét, a Különösen veszélyes bűnözők címre keresztelt akció-vígjátékot.

Az alkotás iparági pletykák szerint olyan 160-200 millió dollárból készülhetett el. Igazi blockbuster sztárparádé van a filmben, mivel Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot a főszereplők.

A sztori szerint az FBI-ügynök (Dwayne Johnson) próbálja elkapni a világ legkeresettebb műkincstolvaját (Gal Gadot), de ehhez szüksége van a világ második legkeresettebb műkincstolvajának (Ryan Reynolds) segítségére is.

A Különösen veszélyes bűnözők igazi közönségfilm lesz, amit a kritikusok többsége már lehúzott. Persze a streamingszolgáltató nem is akart Rawson Marshall Thurber rendezőtől mást, mint hogy letegyen egy szórakoztató alkotást az asztalra.

Valószínűleg sokan tudják, hogy Dwayne Johnsonnak és Ryan Reynoldsnak is van saját italmárkája: előbbinek tequilája, míg utóbbinak ginje van a polcokon.

Gal Gadot ezzel kapcsolatban egy elég izzasztó kérdést kapott, mivel a Collider főszerkesztője arra volt kíváncsi, hogy a Teremana (Johnson tequilája) vagy az Aviation (Reynolds ginje) a finomabb.

A színésznő mindenképpen diplomatikus akart lenni:

„Ó Istenem… Mindkettő tényleg jó. Azon múlik minden, hogy mihez van kedved”

– mondta nevetve Gadot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás