promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az év egyik legröhejesebb jelenetét hozza nekünk Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot közös filmje – előzetes
Borítókép:  Netflix (via imdb.com)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Különösen veszélyes bűnözők című akció-vígjáték legújabb előzetese, amiben Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot mókáznak, illetve csatáznak egy kicsit.

A Netflix rendesen bekeményített, ugyanis 160 millió dollárt vágott hozzá a Felhőkarcoló, Kidobós és egyebek között a Családi üzelmek rendezőjéhez, Rawson Marshall Thurberhöz, hogy készítsen el egy agyatlan, de annál szórakoztatóbb filmet Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson főszereplésével – és úgy tűnik, hogy tökéletesen teljesítette a feladatot.

A Különösen veszélyes bűnözők című akció-vígjátékban egy FBI-ügynök (Dwayne Johnson) próbálja elkapni a világ legkeresettebb műkincstolvaját (Gal Gadot), de ehhez szüksége van a világ második legkeresettebb műkincstolvajának (Ryan Reynolds) segítségére is. Természetesen nem olyan egyszerű a dolog, mint gondolták, így hatalmas galibákba és kalandokba keverednek.

Nemrég kijött az alkotás legújabb előzetese, amiben elhangzik egy-két egész jó poén, illetve kapunk pár látványos jelenetet is, amik közül az egyik annyira röhejes, hogy a Halálos iramban-széria is megnyalná utána mind a tíz ujját: Dwayne Johnson és Ryan Reynolds karakterei éppen egy helikopterben vannak, mikor célba veszik őket egy rakétával, ami végül a nyitott ajtóknak köszönhetően gond nélkül áthalad rajtuk – szóval nagyjából ilyesmire kell számítanunk.

Itt lehet megnézni a Netflixre november 12-én érkező Különösen veszélyes bűnözők magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás