promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: valójában ezért balhézott össze Dwayne Johnson és Vin Diesel?
Borítókép:  Vin Diesel és Dwayne Johnson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy port kavart annak idején Vin Diesel és Dwayne Johnson titokzatos balhéja, de most végre megtudtuk, hogy mi zajlott a háttérben.

2016-ban keményen összefeszült a Halálos iramban-széria két színésze, miután Dwayne Johnson egy nyilvános bejegyzésben arra utalt, hogy Vin Diesel egy „csicska”, aki folyton csak kamuzik. A balhéjuk egészen odáig vezetett, hogy Dwayne Johnson a Halálos iramban 8. részével elbúcsúzott a sorozattól, és megcsinálta Jason Stathammel közösen a Halálos iramban: Hobbs & Shaw című nagy sikerű akciófilmet.

Dwayne Johnson most elárulta, hogy egy kicsit már megbánta a fent említett nyilvános posztot, de csak azért, mert ő alapból nem olyan ember, aki kiteregeti a szennyest. Ettől függetlenül a mai napig nem változott meg a véleménye, és ez azért van, mert állítólag Vin Diesel mindenkinél többre tartja magát, és semmibe veszi az alatta lévő embereket, ő pedig ki nem állhatja ezt a hozzáállást.

Annak idején volt is egy vészhelyzeti megbeszélés Dwayne Johnson és Vin Diesel között az egyik forgatáson, ahol nem sikerült kibékülniük, ráadásul végképp bebizonyosodott számukra, hogy nagyon különböző a személyiségük, és nem igazán tudnak együtt dolgozni – éppen ezért döntött úgy Dwayne Johnson, hogy a Halálos iramban 8. részében már nem vállal több közös jelenetet Vin Diesellel, mivel nem akart több feszültséget.

A xXx sztárja amúgy később azt nyilatkozta, hogy csak azért veszett össze Dwayne Johnsonnal, hogy kihozza belőle a lehető legjobb alakítást Hobbsként, de a színész csak nevetni tudott ezen – szóval nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem ásták el örökre a csatabárdot, csupán elkerülik egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás