promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds visszavonul – Ez áll a döntés hátterében!
Borítókép:  Ryan Reynolds / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds pár hete nagyon elszomorította a rajongóit azzal, hogy bejelentette a visszavonulását, most pedig elárulta, hogy pontosan miért hozta meg ezt a nehéz döntést.

Ryan Reynolds a 2016-os Deadpool óta szinte megállás nélkül dolgozik, hiszen idén például három nagyszabású filmmel készült a közönségnek (Sokkal több mint testőr 2, Free Guy, Különösen veszélyes bűnözők), de már két másikat is leforgatott, amik jövőre jönnek ki: az egyik a Spirited című musical, amiben Will Ferrell oldalán szerepel; a másik pedig egy izgalmasnak ígérkező időutazós alkotás, a The Adam Project, amit a Stranger Things egyik készítőjével hoz nekünk.

A világsztár nemrég a Spirited című film forgatása után a rajongói legnagyobb bánatára bejelentette, hogy egy időre visszavonul, most pedig őszintén elmondta, hogy miért döntött így.

Ryan Reynolds azzal indokolta a szünetre vonulást, hogy több időt akar tölteni a feleségével, Blake Livelyval, illetve a három gyermekükkel – hiszen egy filmforgatás miatt akár hónapokig is távol kell lennie a családjától, és nem akarja elvesztegetni az értékes együtt töltött időt, főleg akkor, mikor ilyen fiatalok a kölykök.

Teljesen érthető a színész döntése, hiszen az utóbbi években nagyon túlhajtotta magát, és ez szinte biztos, hogy negatív hatással volt a magánéletére – de ezek szerint szerencsére még időben kapcsolt.

A rajongóknak pedig nem kell aggódniuk, hiszen Ryan Reynolds már jó ideje dolgozik a Deadpool 3. részén, szóval hamarosan valószínűleg visszatér, hogy legalább azt megcsinálja még nekünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás