promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szuperhős lesz a magyarok egyik kedvenc komikusa, aki a heréivel nevettette meg a fél világot
Borítókép:  Ben Stiller / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ben Stiller szuperhős szerepet kapott a The Champions című filmben, amit ráadásul a jelenlegi tervek szerint ő is fog rendezni.

Ben Stillert eddig leginkább olyan remek vígjátékokban láthattuk, mint például az Apádra ütök, Zoolander, Éjszaka a múzeumban, Trópusi vihar vagy a Keresd a nőt!, amiben minden idők egyik legviccesebb jelenetével ajándékozott meg minket – hiszen ember legyen a talpán, aki kibírja nevetés nélkül azt a részt, mikor a színész karaktere véletlenül úgy húzza fel a sliccét, hogy a heréi még nadrágon kívül vannak.

Az utóbbi években több komolyabb alkotást is hozott nekünk Ben Stiller, aki most egészen érdekes vizekre evez, hiszen ő fogja elkészíteni a The Champions című 1968-os sci-fi sorozat modern filmadaptációját, aminél nemcsak rendezőként, hanem főszereplőként is közreműködik a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett mellett.

A The Champions három ügynökről szól, akiknek a repülőgépük lezuhan Tibet közelében, de szerencsére megmenti őket egy ott élő, titkos és elképesztően fejlett civilizáció, aminek a tagjai szuperképességekkel ruházzák fel őket, hogy így tudjanak tovább harcolni az igazság oldalán.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mikor érkezik a The Champions, illetve az sem tiszta, hogy egy kalandos komédiáról, vagy valami jóval komolyabb filmről lesz szó – de az mindenképp bizalomra ad okot, hogy Ben Stiller és Cate Blanchett is elvállalták az izgalmasnak ígérkező projektet.

Ben Stiller amúgy már kipróbálta magát „szuperhősként” az 1999-es Mystery Men című egészen agyzsibbasztó, de annál szórakoztatóbb filmben – viszont a The Champions annál valószínűleg egy kicsit érettebb lesz.

Íme egy rövidke részlet a Keresd a nőt! című zseniális komédiából, amit mindenképp érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás