promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az Apádra ütök-filmek pancser kismenőjének, Ben Stillernek a gyönyörű felesége, Christine Taylor - videó
Borítókép:  Profimedia/Universal Pictures
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt egy film, amelyben egymás ellenségei voltak. Ez a film pedig gyermekkorunk tesióráinak hangulatait hozta vissza.

Ben Stiller valószínűleg Magyarország egyik kedvenc vígjátékszereplője, de ha nincs is így, az biztosan igaz, hogy ő a magyarok egyik kedvenc színésze, akinek a filmjeit pörgetik a magyar tévék, szinte minden héten találkozhatunk több Ben Stiller-filmmel is a magyar csatornák repertoárján.

A nagy klasszikusok száma szinte végtelen, Agyő, nagy Ő!, Zoolander, a trendkívüli, Éjszaka a múzeumban, Keresd a nőt!, és még sorolhatnánk nagyon hosszan. De valószínűleg, hogy mindenki nagy kedvence a családi vígjátékok egyik legjobb darabja, az Apádra ütök, amely egy trilógia bevezető darabja,

és amelyben Robert De Niro és Ben Stiller viccesen próbálják egymásnak bizonygatni, hogy ki is a család kicsi ura.

Ugye, mindenki emlékszik erre?

Ben Stillernek van egy másik, szintén nagy sikert arató filmje, a Kidobós: Sok flúg disznót győz cimű film, amelyben az egyik tűzharcos csapatban feltűnik egy gyönyörű nő, Christine Taylor, akit később Vince Vaughn próbál meghódítani a filmen belül. 

Christine Taylor Ben Stiller felesége, a felvételekkor pedig már 4 éve házasok voltak. Christine színésznő, és többek között szerepelt még a Nászok ásza és a Zoolander 2. című filmben is, de például a kidobós film mellett a Trópusi vihar című alkotásban is volt közös jelenetük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás