Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghalt Ben Stiller édesapja

Meghalt Ben Stiller édesapja

Zene, Film & Kultúra

Meghalt Ben Stiller édesapja

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.05.11. 12:50

Gyászol a világsztár, hiszen elhunyt apukája, Jerry Stiller, akit többek között a Férjek gyöngye című sorozatból ismerhettünk.

Szörnyű hír érte az Apádra ütök, Keresd a nőt!, és az Éjszaka a múzeumban színészét, Ben Stillert, hiszen 92 évesen meghalt édesapja, Jerry Stiller. Ő maga is ismert humorista volt, akit olyan alkotásokban láthattunk, mint a Hajlakk, Férjek gyöngye, Seinfeld, Agyő, nagy ő!, vagy a Zoolander. A sztár maga tudatta a szomorú dolgot a követőivel.

„Sajnálattal kell közölnöm, hogy édesapám, Jerry Stiller természetes úton elhunyt. Remek apa és nagypapa volt, és a legodaadóbb férje Anne-nek nagyjából 62 évig. Nagyon fog hiányozni. Szeretlek Apa”

– Írta Ben Stiller, akire nagy hatással volt az Emmy-díjra jelölt apja, hiszen többek között miatta lépett ő is a szórakoztatóipar rögös útjára, és lett végül a világ egyik legismertebb, legsikeresebb komikusa.

Rengeteg embernek fog hiányozni a legendás Jerry Stiller, akit jelenleg a rajongók és a barátok mellett a két gyermeke is gyászol.

Borítókép: Ben és Jerry Stiller / Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP