promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt Ben Stiller édesapja
Borítókép:  Ben és Jerry Stiller / Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyászol a világsztár, hiszen elhunyt apukája, Jerry Stiller, akit többek között a Férjek gyöngye című sorozatból ismerhettünk.

Szörnyű hír érte az Apádra ütök, Keresd a nőt!, és az Éjszaka a múzeumban színészét, Ben Stillert, hiszen 92 évesen meghalt édesapja, Jerry Stiller. Ő maga is ismert humorista volt, akit olyan alkotásokban láthattunk, mint a Hajlakk, Férjek gyöngye, Seinfeld, Agyő, nagy ő!, vagy a Zoolander. A sztár maga tudatta a szomorú dolgot a követőivel.

„Sajnálattal kell közölnöm, hogy édesapám, Jerry Stiller természetes úton elhunyt. Remek apa és nagypapa volt, és a legodaadóbb férje Anne-nek nagyjából 62 évig. Nagyon fog hiányozni. Szeretlek Apa”

– Írta Ben Stiller, akire nagy hatással volt az Emmy-díjra jelölt apja, hiszen többek között miatta lépett ő is a szórakoztatóipar rögös útjára, és lett végül a világ egyik legismertebb, legsikeresebb komikusa.

Rengeteg embernek fog hiányozni a legendás Jerry Stiller, akit jelenleg a rajongók és a barátok mellett a két gyermeke is gyászol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás