promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Stiller meglepetése: Stephen King-filmen dolgozik a komikus
Borítókép:  Ben Stiller / Valerie MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephen King rengeteg munkájából készül mostanában adaptáció, ráadásul megint bejelentettek hármat, amik közül az egyiket az Éjszaka a múzeumban-trilógia sztárja, Ben Stiller fogja elkészíteni.

A 2017-ben elkészült Az sikere óta megint reneszánszát éli a Stephen King-láz, és folyamatosan jönnek a művein alapuló sikeres alkotások, mint például a Kedvencek temetője, Álom doktor, Az – Második fejezet, Castle Rock vagy A kívülálló című sorozat, amivel hatalmasat robbantott az HBO, így továbbra is úgy tűnik, hogy érdemes hozzányúlni a horror mesterének munkáihoz.

A SlashFilm most arról ír, hogy újabb Stephen Kinghez köthető projektek vannak készülőben, amiből hármat külön ki kell emelnünk, hiszen mindegyik nagyon izgalmasnak hangzik, és többek között a Keresd a nőt! című vígjáték világhírű színésze, Ben Stiller is a rendezők között van, szóval tényleg érdekes lesz a dolog:

  • Folytatódnak A kívülállóból ismert zseniális karakter, Holly Gibney kalandjai, és az év eleji sikeren felbuzdulva úgy néz ki, hogy az HBO fog lecsapni az If It Bleeds című történet alapján készülő alkotásra, amiről sajnos még nem sokat tudni, de valószínűleg Cynthia Erivo is benne lenne, hogy ismét az egyik legismertebb szerepében láthassuk őt.
  • A rajongók álma válik valóra, ugyanis a Rekviem egy álomért, illetve a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky is részt vesz producerként a The Life of Chuck című történet feldolgozásában, ami elvileg egy apokaliptikusnak tűnő eseményből indul ki, szóval minden adott, hogy kapjunk egy remek filmet.
  • A Rat című írás annyira megihlette Ben Stillert, hogy ő lesz a mű producere, rendezője és főszereplője is, és elvileg arról szól, hogy egy író elvonul egy kis faházba, hogy végre elkészítse a mesterművét, de ott megjelenik egy beszélő patkány, ami jó eséllyel csak a fantázia szüleménye.

Ezek alapján Stephen King tovább hódít az alkotásaival, és a következő években valószínűleg ezeket fogjuk látni tőle, meg persze számíthatunk pár új, hátborzongató könyvre is, amikről már most lehet tudni, hogy hamarosan azokat is adaptálja valaki, hiszen az ő nevével manapság szinte bármit el lehet adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás