promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élőszereplős Hófehérke filmet készít a Disney, amiben Gal Gadot lesz a gonosz királynő
Borítókép:  Gal Gadot / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney következő élőszereplős meseadaptációja a Hófehérke és a hét törpe lesz, amiben úgy tűnik, hogy Gal Gadot alakítja a főgonoszt.

Az utóbbi években rengeteg pénzt keresett a Disney azzal, hogy élőszereplős változatokat készített a klasszikus meséihez, hiszen az Aladdin, A szépség és a szörnyeteg illetve egyebek között a Hamupipőke is óriási siker lett, így nem meglepő, hogy most egy újabb közkedvelt alkotáshoz nyúl hozzá a gigastúdió.

Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos Pókember) rendezésében jön a 1937-es Hófehérke és a hét törpe új, élőszereplős verziója, amiben a 20 éves, még szinte ismeretlen Rachel Zegler alakítja majd Hófehérkét – és állítólag már a gonosz hercegnőt is megtalálták a készítők a Wonder Womanből ismert Gal Gadot személyében.

Rachel Zegler első filmje a hamarosan érkező, Steven Spielberg-féle West Side Story lesz, szóval hiába nem számít túl tapasztaltnak színésznő, ha egy ilyen zseniális rendező bízott benne, akkor nekünk is szabad. Gal Gadot pedig egészen izgalmasan hangzik negatív szerepben – főleg, hogy Wonder Womanként mennyire pozitív és reményteli figurát hoz.

A Hófehérke és a hét törpe a tervek szerint jövőre kerül bemutatásra, de egyelőre még nem sokat lehet tudni a projektről, ami Gal Gadot állítólagos csatlakozásával rögtön a figyelem középpontjába került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás