Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Itt a TV2 válaszcsapása - retteghet az RTL Klub?

Itt a TV2 válaszcsapása - retteghet az RTL Klub?

Zene, Film & Kultúra

Itt a TV2 válaszcsapása - retteghet az RTL Klub?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:58

A TV2 is nyilvánosságra hozta, milyen műsorokkal készül 2022-re, és bizony az RTL Klub felkötheti a gatyáját.

Nemcsak az RTL Klub, de a TV2 is ismertette az őszi műsorokat és a 2022-es évi műsorterveit a MEME által szervezett online Big Picture konferencián. Hogy az RTL Klub milyen műsorokat és sorozatokat hoz el a nézőknek 2022-ben, arról az alábbi cikkben olvashattok:

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója nyilvánosságra hozta, hogy november 22-től, hétköznap esténként ismét megnyílik A Farm VIP gazdaságának kapuja. Az otthon kényelmét, a hétköznapi rutint és a technikai eszközöket hátrahagyva költöznek be a hírességek egy birtokra, ahol a régi idők világába csöppenve egy önállátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

Sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, az Exatlon 2021 női döntőse, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Az adásokat követően ismét izgalmas kulisszatitkokkal, meglepő szembesítésekkel és feloldatlan konfliktusokkal jön a Farm VIP háttérműsora, a Farm, ahol éltünk, szintén Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti műsorvezetésével. Emellett a tavalyi évad győztese, Novák Zalán az idei széria online riportereként hozza el a legjobb extra tartalmakat és exkluzív interjúkat a Farm VIP kísérőműsorában, azok számára, akik a sztárok vidéki mindennapjainak egyetlen pillanatáról sem szeretnének lemaradni.

Az idén induló műsorok sorában hátra van még a világsikerű párkereső reality, a Bachelor – A nagy Ő premierje is, amiben Tóth Dávid olimpikon igyekszik megtalálni szíve hölgyét. Ebben segítségére lesz a reality műsorvezetője, Stohl András is. A legendás formátum első adását néhány héten belül láthatják a nézők.

Az előadás egyik legjobban várt része az volt, hogy milyen műsorokkal készül a jövő évben a TV2. Újra várja a mindenre elszánt jelentkezőket a Séfek Séfe negyedik évada és visszatér a nyár egyik sikerműsora, a Szerencsekerék is, természetesen Kasza Tibivel. Megújulva folytatódik az Exatlon, és egy régen sugárzott műsor is újra képernyőre kerül: a párok kapcsolatát és ideigeit próbára tévő Drágám, add az életed!. Ördög Nóra vezényletével újra keletre utaznak a sztárpárok: visszatér az Ázsia Expressz. Nagyszabású showműsor nélkül sem maradnak a TV2 nézői, újra parádés átalakulások szemtanúi lehetnek majd tavasszal a Sztárban Sztár legújabb szériájában.

A prezentációból az is kiderült, hogy új, heti sorozattal is készül a TV2, Pepe címmel. A széria eredetije spanyol formátum, aminek a magyar adaptációját az IKO gyártja majd a TV2 számára.

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára.

A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria