promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone akart csinálni egy Rambo sorozatot, de nevetséges ok miatt bukott el a dolog
Borítókép:  Rambo szerepében Sylvester Stallone / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokáig pletykálták, hogy Sylvester Stallone hoz nekünk egy Rambo sorozatot, de a projektből nem lesz semmi, és az is kiderült, hogy pontosan miért.

Sylvester Stallone pályafutásának egyik legnagyobb sikere a Rambo-széria, aminek első részét 1982-ben mutatták be, de csak kevesen tudják, hogy az alkotás egy könyvön alapul, amit David Morrell írt 10 évvel a film bemutatója előtt. Sly eddig összesen ötször alakította az ikonikus akcióhőst, akinek a történetét a televízióban folytatta volna, csak egy kis csavarral – de ebből végül nem lett semmi.

Sylvester Stallone pár éve elvállalta, hogy ő lesz a producere a Rambo: Új vér című sorozatnak, amiben megismerhettük volna Rambo fiát, aki szintén egy háborúból jön haza, és rengeteg démonnal kell megküzdenie az újdonsült hétköznapi élete során. Ez nem is hangzik rosszul, de akkor mi volt az, amiért mégse készült el a sikervárományos projekt? Most végre kiderült!

David Morrell elárulta, hogy az volt az egyik probléma, hogy senki se tudta, Sylvester Stallone pontosan mennyire akar résztvenni a projektben, ami amúgy több sebből is vérzett: a leendő készítők (akik között az író is ott volt) nem igazán tudták kitalálni a megfelelő történetet, így ötletük sem volt, hogy mit is kéne kezdeniük Rambo fiával; illetve már alapból az is problémás volt, hogyan magyarázzák meg, miért van a visszahúzódó, magányos karakternek gyermeke – szóval nevetséges az egész.

Ezek alapján lehet, hogy jobban jártunk azzal, hogy mégse készült el a Rambo széria, hiszen inkább ne legyen belőle semmi, minthogy fantáziátlanul elrontsák – kár, hogy nem kerestek valakit, aki szívvel-lélekkel nyúlt volna hozzá az ötlethez, és megajándékozott volna minket egy kőkemény, elgondolkodtató sorozattal, amiben akár néha még Sylvester Stallone is feltűnhetett volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás