promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a szuperzseni Joaquin Phoenix gyönyörű barátnője, Rooney Mara - fotók
Borítókép:  Profimedia/Julie Edwards/LFI/Avalon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpárnak 2020-ban született közös gyermeke, aki egy igazán megható nevet kapott.

Joaquin Phoenix-et sokan a világ egyik legjobb színészének tartják, és nem a Joker-film volt azaz alkotás, amely után ez a nézet elterjedt, hiszen már korábban is Hollywood egyik legtehetségesebb aktorának tartották. A Joker-szerep csupán még jobban megerősítette ezt.

A színész a Sáde márki játékai című filmben nyújtott teljesítményével írta magát fel a filmes világ térképére, majd Russel Crowe ellenfeleként a Gladiátor című alkotásban lett széles körben is ismert színész.

Az Oscar-díjat pedig a Joker-szerep hozta el neki 2019-ben.

Joaquin Phoenix és A tetovált lány főszereplője, Rooney Mara 2016-ban jött össze, később el is jegyezték egymást, de a nyag nyilvánosság előtt azóta sem beszélnek a kapcsolatukról, szépen elzárják a magánéletüket a kíváncsi kamerák elől.

2020-ban viszont egyetlen információ kiszökött, méghozzá az, hogy a sztárpárnak megszületett az első gyermeke. A nagy hírt pedig véletlen árulta el a dokumentumfilmes Viktor Kosakovskiy. A gyermeknek pedig igazán megható nevet választottak, a színész tragikusan korán elhunyt testvére után River-nek nevezték el.

A sztárpár köszöni szépen, nagyon jól megvan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás