Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Apa lett a Joker sztárja, Joaquin Phoenix

Apa lett a Joker sztárja, Joaquin Phoenix

Színes

Apa lett a Joker sztárja, Joaquin Phoenix

Színes

Baranyecz János - 2020.09.28. 18:48

Megszületett az Oscar-díjas Joaquin Phoenix és Rooney Mara első gyermeke, ráadásul nagyon megható nevet kapott a baba.

Elég keveset lehet tudni a Jokerből ismert Joaquin Phoenix magánéletéről, hiszen nem igazán szeret személyes dolgokról beszélni, így az is nagy meglepetés volt a rajongói számára, hogy 2016-ban összejött A tetovált lány főszereplőjével, Rooney Marával, akivel tavaly eljegyezték egymást. Most viszont kiderült egy igazi örömhír, de természetesen ezt sem nekik köszönhetjük.

A Zürichi Filmfesztivál vendége volt a dokumentumfilmes Viktor Kosakovskiy, akinek a legutóbbi, Gunda című alkotásának Joaquin Phoenix a producere, és véletlenül elárulta, hogy világra jött a híresség első gyermeke, ráadásul tragikusan elhunyt testvéréről, Riverről nevezték el szerelmével a kisfiút.

A szintén híres színésznek számító River Phoenix 1993-ban, mindössze 23 évesen hunyt el fivére karjaiban, miután a kábítószerek miatt összeomlott a szervezete. Joaquin Phoenix azóta is ezzel a traumával él, és valószínűleg emiatt is adta ezt a nevet a picinek, hogy így tisztelegjen bátyja előtt. Több információ viszont nem derült ki a dologról, és valószínűleg nem is várhatunk hivatalos bejelentést a pártól.

Itt lehet megnézni Viktor Kosakovskiy elszólását:

Borítókép: Rooney Mara és Joaquin Phoenix / VALERIE MACON / AFP

Legolvasottabb hírek