promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fotók érkeztek a Joker utolsó napjának forgatásáról
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joaquin Phoenix arca gyakorlatilag mindent elárul.

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy csak egy fotó van, ahogy sokszor be szoktuk ezt nézni Instagramon, azoknak szólok, hogy nem egy, hanem tíz, és mindegyik zseniális. Bár egyértelműen azok a legjobbak, amiken Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix közösen szerepelnek. Az elsőn igazán látszik, hogy a színészből előtör minden elfojtott érzelem azzal az öleléssel.

Nehéz felsorolni hirtelen, hogy micsoda felfordulást okozott a Joker a tavalyi évben, de összefoglalva: ez adta a legtöbbet a mozinézőknek. Ráadásul bebizonyította, hogy Christopher Nolan Batman trilógiája után érdemes beülni egy DC-filmre.

Végül az alkotás 55 millió dolláros költségvetésből 1 milliárd 72 millió dollárt hozott össze. Ott van még, hogy képregényfilmként 11 kategóriában jelölték Oscarra és kettőt el is hozott: Joaquin Phoenix lett a legjobb férfi főszereplő, Hildur Guđnadottir pedig a legjobb filmzene kategóriában nyert. A színész amúgy a Jokerrel minden fontosabb átadón díjat zsebelt be, egyszerűen nem volt ellenfele.

Todd Phillips tudta nagyon jól, hogy iszonyatosan nehéz Phoenixszel együtt dolgozni, de egyszerűen nem akart mást, nem is tudott elképzelni mást erre a szerepre. Rengeteg idő ment el azzal, hogy meggyőzze a színészt vállalja be ezt a szerepet. Phoenix amúgy sosem mondott igent a rendezőnek, csak fogta magát, és besétált a ruhapróbára. A többi már történelem.

Az utolsó forgatási nap fotóit maga Todd Phillips osztotta meg a közönséggel, amihez üzent is:

„Az összes kép az utolsó forgatási napunkon készült. Egy igazán keserédes pillanat volt ez.”

A rendező leírta, hogy egy hatalmas utazás volt mindenki számára a forgatás, ami hirtelen véget is ért. Köszönetet mondott az egész stábnak, de legfőképpen a rajongóknak, akik esélyt adtak a Jokernek.

Hát, a fanok nem csak esélyt adtak neki, hanem a mennyekbe emelték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás