promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet az RTL Klub stúdiójában: leleplezték az Álarcos Énekes győztesét, a Kaméleont - Szabó Zsófi tudta először
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A harmadik évad fináléja is rengeteg meglepetést tartogatott.

Az volt a kérdés, hogy a ki lép be ma este a magyar Álarcos Énekes szériában a győztesek csarnokába, ki nyeri meg a haramdik évad fináléját. 

A bronzérmet a Cápa vitte el, a legjobb háromban neki nem jutott már hely a Víziló és a Kaméleon mellett. Nagy Ervin őt várta volna a döntőbe, Szandi, Nagy Ervin és Fluor Tomi Szabó-Kimmel Tamásra tették a voksukat, míg Szabó Zsófi Nagy Sándorra szavazott.

A jelmezben Szabó-Kimmel Tamás rejtőzött, a zsűri tehát zseniálisan voksolt.

A végső küzdelemben tehát a Kaméleon és a Víziló mérte össze énektudását és rejtőzködő képességét. A Kaméleon kezdte a végső megmérettetésben az éneklést, Szabó Zsófi már a produkció legelején azt mondta, hogy tudja, szerinte Vastag Tamás van a maszk mögött. Majd Szandi lépett a színpadra, aki testközelből próbálta megfejteni, hogy ki lehet a jelmezben,

szerinte azonban nem a Vastag-fivérek közül lapul valaki az álarc mögött.

A Víziló esetén végül a zsűritagok konszenzusra jutottak a leleplezés előtt, szerintük Cserpes Laura rejtőzött a maszk alatt.

Végül először a Vízilónak kellett lelepleznie magát, ő lett a második helyezett, a jelmezben tényleg Cserpes Laura rejtőzködött.

A harmadik évadban utoljára végül a Kaméleon vette le az álarcot, ő lett a győztes, a jelmezben Vastag Tamás volt. Szabó Zsófi mondta először az ő nevét a műsor alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás