promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan történt az Álarcos énekesben, amilyenre még soha nem volt példa
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes egyik régi nyomozója versenyzőként tért vissza a műsorba.

Csobot Adél az Álarcos énekes nagy visszatérője. Az egyik korábbi adásban azzal lepte meg a férjét, Istenes Bencét, hogy az egyik maszkos táncosként lépett színpadra, most pedig az Automata-jelmez mögött rejtőzve, két hétig boldogíthatta a közönséget és a detektíveket.

Persze sokáig nem tudott rejtve maradni, a Járai Mátéval kiegészült nyomozóbrigádnak ugyan elfogytak a Szuperkártyái, mégis teljes összhangban, mindannyian Csobot Adélra tippeltek az Automata leleplezésénél. Velük együtt, párja, Istenes Bence is sejtette, hogy gyermekei anyját rejtheti az álarc. A műsorvezető szerint ekkora egyetértés még nem volt ebben az évadban.

A végső tipp mindenkinek bejött, ugyanis az Automata álarca valóban az X-Faktor jubileumi évadának mentorát, a korábbi Álarcos énekes-évadok nyomozóját, Csobot Adélt rejtette.

A nyolcadik adásban a Víziló a Cápával és egy hármaspárbajon a Kaméleon, a Lovag és Csacsi, valamint az Automata csapott össze. A stúdióban ülő nézők és a nyomozók döntése alapján az ötödik helyen a mindössze két adást megélt Automata végzett. Leleleplezését követően összeállt az Álarcos énekes harmadik évadának elődöntős mezőnye.

Az elődöntőben a Lovag és Csacsi, a Víziló, a Kaméleon és a Cápa méri össze tudását. Ahogy arról elsőként beszámoltunk, a hosszúhétvégén búcsúzik az Álarcos énekes harmadik évada, ugyanis a vasárnapi elődöntő után, rendhagyó módon, november 1-jén, hétfőn kerül adásba a finálé, amiben minden álarc lekerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás