promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyugodhatnak a Dűne-rajongók: hivatalosan is bejelentették, hogy jön a folytatás
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig csak pletykáltak róla, de most hivatalossá vált, hogy elkészül a Dűne című látványos sci-fi folytatása.

Múlt héten mutatták be Magyarországon és egyebek között az Egyesült Államokban is a zseniális Denis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés) Dűne című grandiózus sci-fijét, ami Frank Herbert klasszikus regénye alapján készült. Igaz, hogy voltak erőteljes negatív vélemények, de összességében elképesztő sikert aratott a film, hiszen IMDb-n jelenleg 8.3-as értékelésen áll, ráadásul rengeteg pénzt hozott már a nyitóhétvégén is.

Aki látta a Dűnét, az tudja, hogy a rendező úgy készítette el az alkotást, hogy könnyedén lehessen folytatni, most pedig kiderült, hogy nagyon jól döntött: hivatalosan is bejelentették, hogy jön a folytatás, így lezárásra kerül az epikus történet, ami emberek millióit varázsolta el mindössze pár nap alatt.

Denis Villeneuve mellett persze Timothée Chalamet és a többi színész is visszatér, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, a 2023 októberében érkező film legalább olyan minőségi lesz, mint a nemrég bemutatott első rész – sőt, a rendező azt is elárulta, hogy egy szórakoztatóbb, nagyobb alkotásra kell számítanunk, aminek biztos, hogy sokan fognak örülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás