promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda pletyka! Chaplin eltitkolt lánya lenne a híres színésznő?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A romantikus vígjátékok egykori csillaga most tisztába tette a dolgot.

Andie MacDowell a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik ünnepelt színésznője volt. Olyan filmekben szerepelhetett, mint a Zöld kártya, az Idétlen időkig és a Négy esküvő és egy temetés, de a karrierje során eddig csak Golden Globe-jelölésekig jutott.

Az áprilisban a 63. életévét betöltött sztár a Netflix új sorozatában (Maid – Egy szobalány vallomása) kapott szerepet, és ebből az alkalomból hívták meg Stephen Colbert beszélgetős műsorába. Ahol választ adhatott egy vad feltételezésre is.

A pletyka szerint MacDowell nem másnak, mint a némafilmcsillag Charlie Chaplinnek az eltitkolt lánya. Ha ez így lenne, akkor sem érthető, miért kellett volna mindezt titkolni: a csélcsap színész 4 feleséget fogyasztott el és 11 gyermeke született, eggyel több vagy kevesebb tehát már igazán mindegy lett volna.

„Az lennék? Ez az állítás rettentően bizarr, a legőrültebb dolog, amit valaha hallottam magammal kapcsolatban”

– hessentette el a feltételezést MacDowell, aki az életkora alapján valóban lehetne Chaplin gyermeke (a némafilmszínész legkisebb porontya, Christopher most 59 esztendős), de nehezen elképzelhető, hogy Chaplin összeszűrte volna a levet a színésznő zenetanár anyjával, aki alkoholistaként szintén nem számított mintaszülőnek.

A lehetséges rokoni kapcsolatról egy mexikói újságcikk számolt be, amelyet az egyik rajongója küldött el MacDowellnek. A színésznő viccesre vette a figurát, és arról is beszámolt Stephen Colbert show-jában, hogy volt alkalma találkozni Chaplin leghíresebb gyermekével, az ugyancsak színésznő Geraldine-nal.

„Nem mondtam neki semmit az esetről, de észrevettem, hogy elkezdett méregetni. Vajon ő is olvasta azt a cikket?”

– tette fel a költői kérdést MacDowell. Az viszont nem pletyka, hanem tény, hogy a Netflix sorozatában a saját lányával játszhat együtt, hiszen a Maid főszerepét a 27 éves Margaret Qualley alakítja.

Fotók: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás