Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér az RTL Klub sikersorozata: ekkor láthatjuk az új részeket

Visszatér az RTL Klub sikersorozata: ekkor láthatjuk az új részeket

Zene, Film & Kultúra

Visszatér az RTL Klub sikersorozata: ekkor láthatjuk az új részeket

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

Kiderült, hogy mikor érkezik A Tanár 4. évada, amiben természetesen Nagy Ervin is visszatér.

Van egy elképesztően jó, illetve egy egészen rossz hírünk az RTL Klubon futó A Tanár című sorozat rajongóinak, ugyanis Nagy Ervin nagy sikerű szériája hamarosan új évaddal jelentkezik, ráadásul egyből két részt kapunk, de úgy tűnik, hogy a várva várt epizódokat egyelőre kizárólag csak azok láthatják, akik regisztráltak az RTL Most+-ra.

„Az RTL Magyarország prémium digitális platformján dupla epizóddal debütál A Tanár című sikersorozat 4. évada. Vasvári tanár úr és új diákjai felpörgetik az iskola életét, de az új epizódokat idén csak az RTL Most+-on láthatják a rajongók. Október 22-től minden pénteken reggel 8:00 órától a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Most+ platformra A Tanár 4. évadában!”

– olvasható az RTL Magyarország közleményében.

Már A Tanár 4. évadának első részei is tartogatnak izgalmakat a közönségnek, hiszen Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) nem tudja eldönteni, hogy küzdjön-e az igazgatóhelyettes Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért, vagy sem, hiszen a nő megpályázott egy igazgatói állást, ami egy másik városban van. A matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában problémák adódnak a gyermekvállalással kapcsolatban, Rácz Ernő (Anger Zsolt) pedig a múlton rágódik.

A Tanár 4. évada október 22-én érkezik az RTL Most+-ra.

Borítókép: rtl.hu (screenshot)