promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a The Batman új előzetese: Robert Pattinson végleg lemossa magáról az Alkonyat bűzét?
Borítókép:  Batman szerepében Robert Pattinson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bemutatták a Robert Pattinson-féle The Batman új előzetesét a DC FanDome nevű eseményen, és úgy tűnik, hogy meg is van a következő év egyik legjobban várt filmje.

Nagyon meglepődtek az emberek, mikor annak idején bejelentették, hogy az Alkonyat-széria szépfiúja, Robert Pattinson kapta az ikonikus Batman szerepét Matt Reeves (A majmok bolygója: Háború) The Batman című filmjében. Volt is nagy felhördülés, hiszen sokan túl „véznának” és „puhánynak” tartották a színészt, de úgy tűnik, hogy nem fogunk csalódni se benne, se az alkotásban.

A 2022. március 4-én érkező The Batmanben egy kicsit fiatalabb, de annál keményebb denevérembert kapunk Robert Pattinson személyében, aki mellett olyan színészek tűnnek fel, mint például Colin Farrell, Andy Serkis, Paul Dano vagy Zoë Kravitz, aki a Macskanőt fogja alakítani az alkotásban.

Matt Reeves egy remek rendező, aki rengetegszer bizonyított már, ráadásul az új, DC FanDome-on bemutatott előzetes alapján igazán ütős és hangulatos lesz a The Batman – szóval minden adott, hogy ez legyen a következő év egyik legjobb filmje, ami ismét lenyűgözi majd a DC szuperhősének hűséges rajongóit.

Itt lehet megtekinteni a The Batman új előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás