promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Michael Keaton 29 év után ismét Batman lesz
Borítókép:  Batman szerepében Michael Keaton / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sok pletyka után végre hivatalossá vált, hogy a jövőre érkező Flash-filmben Michael Keaton ismét Batman bőrébe bújik.

Sokak szerint Tim Burton 1989-es, óriási sikert arató filmje, a Batman indította el a modern szuperhős-lázat, vagy legalábbis annak az első határozott hullámát. Az biztos, hogy az alkotás szinte minden szempontból mérföldkőnek számít, és hiába alakította azóta többek között Christian Bale vagy Ben Affleck a legendás denevérembert, akkor is Michael Keaton lesz rengeteg ember számára az igazi Batman.

A világsztárt utoljára az 1992-ben bemutatott Batman visszatér című filmben láthattuk a szerepben, most pedig fantasztikus hírt kaptak a rajongók, ugyanis kiderült, hogy igaznak bizonyultak a pletykák: az ügynöksége hivatalosan is megerősítette, hogy Michael Keaton ismét Batman lesz, ráadásul nem akármilyen projektben.

Jelen állás szerint 2022. november 4-én érkezik a Flash saját filmje Ezra Miller főszereplésével, és állítólag több Batman is fel fog tűnni benne, így Michael Keaton mellett jó eséllyel Ben Affleck és Christian Bale is visszatérnek. Andy Muschietti (Az) alkotását alapból is sokan várták, de ezek után biztos, hogy a várólista élére kerül a mű, aminek mostanában kezdődött a forgatása, és ezzel egyidejűleg rögtön a logóját is felfedte a rendező:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás