promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várod már Ben Affleck visszatérését Batmanként? – Van egy rossz hírünk!
Borítókép:  Batman szerepében Ben Affleck / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igaz, hogy Ben Affleck ismét Batmanként fog szerepelni a The Flash filmben, de sajnos nem úgy, ahogy a rajongók igazán szeretnék.

Rendkívül izgatottak lettek a képregényfilmek kedvelői, mikor annak idején kiderült, hogy a jövőre érkező The Flash-ben nem csupán Michael Keaton tér vissza Batmanként, hanem Ben Affleck is. Többen is úgy gondolják, hogy Ben Affleck megérdemelt volna egy saját Batman filmet, de mivel az a hajó már elúszott, így a színész rajongói megelégedtek azzal, hogy majd a The Flash-ben bőven láthatják kedvencüket – de jobban teszik, ha egy kicsit lejjebb adnak az elvárásaikból.

Most kiderült, hogy Ben Affleck állítólag mindössze egyetlen hétig forgatta a jeleneteit a The Flash-hez, ami rettenetesen kevés, szóval könnyen lehet, hogy csupán pár percig fog szerepelni a filmben – ez pedig rengeteg ember számára rettenetes hír, hiszen sokan leginkább miatta várják az alkotást.

Az eddigi információk szerint az Andy Muschietti (Mama, Az) által rendezett The Flash rendkívül ambiciózus lesz, és számtalan izgalmas érdekességet láthatunk majd benne, így lehet, hogy csak amiatt fog ilyen apró mellékszereplőként feltűnni benne Ben Affleck, mert rajta kívül is akadnak még elképesztő meglepetések – 2022. november 4-én kiderül, ugyanis jelen állás szerint akkor kerül mozikba a The Flash.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás