promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Reszkessetek, betörők! előzetese – Igazi büntetés a javából!
Borítókép:  Archie Yates a Home Sweet Home Alone című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney hamarosan bemutatja a Reszkessetek, betörők! folytatását/feldolgozását, ami az első előzetes alapján egyenesen rettenetes lesz.

1990-ben mutatták be Macaulay Culkin főszereplésével a Reszkessetek, betörők! című nagy sikerű vígjátékot, amiben egy kisfiút véletlenül otthon hagynak az ünnepekre a szülei, miközben épp két betörő akarja kirabolni a családi házat, ezért fiatal hősünk különböző csapdákat állít nekik, hogy megvédje magát és az otthonát.

Nos, a Disney nemrég úgy gondolta, hogy ideje újra elővenni ezt az aranyat érő ötletet, ezért november 12-én bemutatásra kerül Disney+-on a Home Sweet Home Alone című feldolgozás, ami bizonyos szinten mégis folytatás, ugyanis hiába ugyanaz a történet, mégis felnőttként szerepel benne Macaulay Culkin karakterének testvére, a Devin Ratray által alakított Buzz.

Az új Reszkessetek, betörők!-nek a Jojo Nyusziból ismert Archie Yates a főszereplője, az első előzetes alapján pedig hiába egy cuki kölyök, nyomába sem ér Macaulay Culkinnak, ráadásul olyan pocséknak tűnnek a csapdák és a poénok is, hogy nagyjából az egész film felér azzal, mikor ajándék helyett szenet kapunk karácsonykor – szóval érthetetlen az egész, ráadásul a visszajelzések alapján máris bukásra van ítélve.

Itt lehet megtekinteni a Dan Mazer által rendezett Home Sweet Home Alone előzetesét, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás