promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apa lett a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin
Borítókép:  Macaulay Culkin / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszületett a Reszkessetek, betörők! Kevin McCallistereként híressé vált Macaulay Culkin első gyermeke a gyönyörű színésznőtől, Brenda Songtól.

Macaulay Culkin igazi gyereksztár volt az 1990-es években, miután bemutatták a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi klasszikust, amit a mai napig rendszeresen játszanak a tévében. A színész utána kicsit eltűnt és elég aggasztó pletykák terjengtek róla, de most sínen van az élete, és több éve boldog párkapcsolatban él a Zack és Cody élete című Disney-sorozat egykori szereplőjével, Brenda Songgal.

A szerelmespár a minap nagy bejelentést tett, ugyanis kiderült, hogy még április 5-én, titokban megszületett első gyermekük. A kisfiú a Dakota nevet kapta Macaulay Culkin elhunyt testvérének tiszteletére, és Los Angelesben látott napvilágot – a szülők természetesen rettenetesen örülnek a kis jövevénynek.

Macaulay Culkin három évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy apuka szeretne lenni, és akkor már együtt volt Brenda Songgal, szóval valószínűleg jó ideje érett bennük az ötlet, hogy családot alapítsanak. Most végre összejött, és hiába élnek rendkívül privát életet, ezt az örömhírt még nekik is meg kellett osztaniuk az egész világgal.

Brenda Song és Macaulay Culkin:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás