promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas titok derült ki a Reszkessetek, betörők!-ről, ami mindent megváltoztat
Borítókép:  Reszkessetek, betörők! / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tudjuk, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és ilyenkor mindig meg kell nézni a Reszkessetek, betörők!-et, de még a sokadik megtekintés után is fény derülhet olyan részletre, ami egészen új megvilágításba helyezi a történetet.

Chris Columbus 1990-ben bemutatott klasszikusa, a Reszkessetek, betörők! nem elég, hogy gigantikus sikert ért el, de például Magyarországon kifejezetten összefonódott az ünnepekkel, így sokan el sem tudják képzelni nélküle a karácsonyt.

Mindenki ismeri Kevin McCallister (Macaulay Culkin) történetét: szegény gyereket a nagy káoszban otthon hagyják a szülei egy utazás előtt, és amíg távol vannak, két ádáz betörő tör a hatalmas házban egyedül tengődő kölyök életére, de ő nem hagyja magát, és különböző, egészen elvetemült csapdákkal próbálja legyőzni őket.

Mondani sem kell, hogy egy nagyon vicces, szórakoztató alkotásról van szó, bár felnőtt fejjel egyre inkább feltűnik az embernek, hogy rettenetes szülei vannak Kevinnek, hiszen csak a repülőn realizálják, hogy hiányzik a gyerek – most viszont egy szemfüles néző észrevette, hogy igazából nem is ott siklottak ki a dolgok.

Elég apró nyomot hagytak a készítők, hogy rájöjjünk, Kevin valójában sosem tudott volna repülőre szállni, ugyanis még otthon, a tejkiöntős dulakodás után az apukája véletlenül kidobja a jegyét a nedves papírtörlővel együtt.

Ezek alapján már ott megpecsételődött főhősünk sorsa, és utólag visszanézve tényleg mutatják, ahogy egy Kevin feliratú repülőjegy a kukában landol.

Itt látható a bizonyíték:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás