promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörtént a nagy coming out: Superman biszexuális
Borítókép:  Illusztráció (Henry Cavill Supermanként) / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új korszak köszönt be Superman életébe, ugyanis a DC szuperhőséről kiderült, hogy biszexuális.

Minden idők egyik legnépszerűbb és legikonikusabb szuperhőse Superman, vagyis az Acélember, aki egy 1938-as DC-képregényben mutatkozott be először a közönségnek, azóta pedig számtalan helyen feltűnt, és olyan színészek alakították a filmvásznon, mint például Christopher Reeve vagy Henry Cavill.

A DC jelenleg is futó Superman: Son of Kal-El című képregényében Clark Kent és Lois Lane fia, Jon Kent az aktuális Superman, akiről most kiderült, hogy biszexuális, ugyanis a november 9-én megjelenő következő számban összejön egy Jay Nakamura nevű újságíró fiúval, akivel sokáig csak barátok voltak, de végül egy érzelmes pillanatban elcsattant közöttük egy csók.

„Superman mindig is a remény és az igazság szimbóluma volt. Ma már ez a szimbólum jóval többet jelent. Ma már sokkal többen képesek magukra ismerni a legerősebb képregényhősben”

– mondta a képregények írója, Tom Taylor a történelmi eseményről.

A DC vezetősége és az alkotók is nagyon büszkék arra, hogy elérkezhetett ez a nap, a közönség pedig az eddigi visszajelzések alapján tárt karokkal fogadta az első biszexuális Supermant.

Íme Superman és Jay Nakamura csókja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás