promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie sosem akart szuperhősös filmben szerepelni, de a Marvelnek mégis igent mondott – Elárulta, hogy miért!
Borítókép:  Angelina Jolie / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie életében először lesz szuperhős az Örökkévalók című Marvel filmnek köszönhetően, pedig állítólag a DC évekkel ezelőtt felajánlotta neki Wonder Woman szerepét.

November 4-én kerül bemutatásra Magyarországon az Örökkévalók című alkotás, amiben Angelina Jolie egy szuperhős csapat tagjaként lesz látható. Rengetegen várják már a Marvel következő nagy dobását, ami nemcsak azért lesz különleges, mert teljesen új karaktereket ismerhetünk meg benne, hanem azért is, mert a világsztár először mondott igent egy szuperhősös filmre, pedig egyáltalán nem kedveli őket – most elárulta, hogy mégis miért döntött így.

„Általában nem igazán vonzanak a szuperhősös és a sci-fi filmek. Nem ezeket szoktam keresni. De most úgy éreztem, hogy ez a film valahogy más. Nagyon karakterközpontú. Ezek az emberek nem Pókemberek, Amerika Kapitányok vagy Hulkok. Még a legkeményebb rajongók között is vannak olyanok, akik nem tudják, hogy kik az Örökkévalók. Nem könnyű egyszerre bemutatni őket. Nem az van, hogy valakik előtérben vannak, a többi karakter pedig a háttérben. Ez egy igazán egyenrangú család. És szerettem volna ehhez a családhoz tartozni”

mesélte Angelina Jolie.

A színésznővel készült interjúból az is kiderült, hogy régebben már felajánlottak neki egy szuperhős szerepet, de ő nemet mondott. Angelina Jolie nem akarta elárulni, hogy pontosan melyik karakter volt, de egyes források szerint a Wonder Womanről van szó, amit még 2010 környékén a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon készített volna el a DC-nek – de végül Patty Jenkins váltotta őt a rendezői székben, aki Gal Gadot-nak adta az ikonikus hősnő megtestesítésének lehetőségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás