promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesült Chris Pratt álma, de ehhez másét kellett elvennie – videó
Borítókép:  Chris Pratt / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Pratt elárulta, hogy miért is olyan különleges számára, hogy ő lehet Mario hangja a jövőre érkező Super Mario Bros.-filmben.

Nemrég jelentették be, hogy A galaxis őrzői-, illetve a Jurassic World-széria sztárja, Chris Pratt lesz Mario hangja a Minyonok stúdiója által készített Super Mario Bros. animációs filmben. A színész most egy elég érdekes videót osztott meg ezzel kapcsolatban, amiben elárulta, hogy gyerekként mennyire fontos volt neki a legendás videójáték-karakter.

Chris Pratt elmesélte, hogy amikor fiatalon Washingtonban élt, folyton mosodába járt, mert ott volt egy klasszikus Super Mario Bros. játékgép, amit imádott – de sose volt aprója, hogy játszhasson, ezért a közeli kívánságkútból lopott pénzt, ezzel pedig elvette más álmát, míg az övé valóra vált azzal, hogy most ő kölcsönzi a hangját Mariónak.

A világsztár meg is jegyezte, hogy emiatt valószínűleg hamarosan lecsap rá a karma ereje, de egyelőre még örül annak, hogy egy számára ilyen fontos projektben szerepelhet.

A Super Mario Bros.-t 2022. december 21-én mutatják be, így legkésőbb akkor kiderül, hogy Chris Pratt milyen lesz Marióként – csak nehogy egy rettenetes film legyen a büntetése azért, mert lopott a kívánságkútból.

Itt lehet megnézni Chris Pratt videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás