promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vicc: a Minyonok készítői tényleg csinálnak egy Super Mario filmet, ráadásul Chris Pratt főszereplésével
Borítókép:  Chris Pratt / Profimedia / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többek között Chris Pratt és Jack Black is szerepelni fognak a jövőre érkező Super Mario Bros. animációs filmben.

Minden idők egyik legismertebb videójáték-karaktere, a legendás vízvezeték-szerelő, Mario először 1981-ben mutatkozott be a közönségnek, de az első átütő sikere az 1983-as Mario Bros. volt, amiben megismerhettük a testvérét, Luigit is. A Nintendo piros overálban ugráló, gombapusztító figurája azóta rengeteg alkotásban szerepelt, sőt, 1993-ban még egy rettenetes mozifilmet is inspirált Bob Hoskins főszereplésével, most pedig úgy tűnik, hogy eljött az ideje annak, hogy végre rendesen is meghódítsa Hollywoodot.

Hivatalosan is bejelentették, hogy jön egy Super Mario Bros.-játékokon alapuló animációs film az Illumination Entertainmenttől, aminek egyebek között a Gru-szériát, a Minyonokat és A kis kedvencek titkos életét is köszönhetjük – ráadásul hamarosan ettől a stúdiótól érkezik az új Shrek is.

Már az is kiderült, hogy Chris Pratt kölcsönzi Mario hangját; Charlie Day lesz Luigi; A vezércsel sztárja, Anya Taylor-Joy a Hercegnő szerepében lesz hallható; Jack Black pedig a gonosz Bowser karakterét kapta – mellettük még Seth Rogen, Keegan Michael-Key, és többek között Fred Armisen is megszólalnak majd a filmben.

Az Aaron Horvath (Tini Titánok: A film) és Michael Jelenic (Batman: A bátor és a vakmerő) által rendezett Super Mario Bros. jelen állás szerint 2022. december 21-én ugrik be a mozikba, és elég nehéz előre megjósolni, hogy egy meglepően szórakoztató és kreatív családi mese lesz, vagy egy igazi katasztrófa.

Itt lehet megnézni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás