promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi borzongást ígér a Stranger Things folytatásának új előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb ízelítőt kaptunk a Stranger Things 4. évadából, amiből kiderül, hogy hőseink egy szörnyűségekkel és titkokkal teli házban is kalandoznak majd.

Rajongók milliói várják már, hogy végre visszatérjen a Netflix izgalmas, horrorisztikus, vicces, szórakoztató sikersorozata, a Stranger Things, ami a koronavírus-járvány miatt csak 2022-ben érkezik, de ennél pontosabb dátumot egyelőre még nem közölt a streaming óriás – cserébe viszont hozott nekünk egy rövid részletet belőle.

A Stranger Things 4. évadának legújabb, borzongató kedvcsinálójában kedvenceink betörnek a rejtélyes Creel-házba, ami úgy tűnik, hogy valamilyen módon összefüggésben áll a Hellyel lefelével, és egyéb rettenetes dolgokkal.

Ez a Creel név árulkodó lehet azoknak, akik követték, hogy milyen színészek csatlakoztak nemrég az új szezonhoz, ugyanis a Rémálom az Elm utcában-széria Freddy Kruegereként elhíresült Robert Englund Victor Creel szerepében fog feltűnni a folytatásban – aki állítólag egy zavart, félelmetes ember, és az '50-es évek óta pszichiátrián van egy brutális gyilkosság miatt.

Úgy tűnik, hogy a Stranger Things egy kicsit elmerül majd a „gonosz ház”-as horrorfilmek hangulatában, miközben természetesen egy jó adag nosztalgiával is kedveskedik a nézőknek, akik már tűkön ülnek, hogy lássák Tizi, Mike, Dustin, Steve, Hopper és a többiek legújabb kalandját.

Íme a fent említett videó, de mindenki készüljön fel, hogy az egykori gyerekszínészek már jócskán felnőttek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás