promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Freddy Krueger megtestesítője is csatlakozott a Stranger Things 4. évadhoz
Borítókép:  Freddy Krueger és a Stranger Things kölykei / ign.com / pngegg.com / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szépen alakul a Netflix Stranger Things című sorozatának folytatása, ugyanis a Rémálom az Elm utcában-filmek sztárja is szerepelni fog az új szezonban, ráadásul egy elég izgalmas karaktert kapott.

2016-ban hódította meg a világot a Stranger Things, ami pillanatok alatt modern klasszikussá vált, hiszen a 80-as években játszódik, példaértékűen vegyíti a sci-fit, horrort, humort, kalandot és a tinifilmek hangulatát, miközben Steven Spielberg és Stephen King eszközeit alkalmazza. A koronavírus miatt nyögvenyelősen, de készül a széria negyedik évada, és nem akárkit sikerült megszerezniük a készítőknek.

A Rémálom az Elm utcában-filmek rettegett Freddy Kruegerét alakító Robert Englund is csatlakozott a Stranger Things folytatásához, és egy olyan zavart, félelmetes embert fog alakítani, aki már évtizedek óta elmegyógyintézetben van egy 50-es években elkövetett brutális gyilkosság miatt.

Ezek alapján további izgalmakra számíthatnak a rajongók, ráadásul a Netflix már azt is elárulta, hogy érdekes módon pont, hogy jót tett a sorozatnak a világjárvány, hiszen így több idejük volt a forgatókönyvek kidolgozására, ezért állítólag ez lesz a Stranger Things eddigi legjobb szezonja.

Az biztos, hogy az alkotók semmit sem bíznak a véletlenre, ugyanis nagyon titkolják, hogy miről fog szólni az elvileg még 2021-ben érkező évad. Egyelőre csupán annyit lehet, tudni, hogy a kedvenceink visszatérnek – a David Harbour által alakított Hopper is –, Hawkins mellett más helyekre is elvisznek minket, illetve Robert Englund mellett rengeteg új szereplővel bővül a stáb, így többek között a Harry Potter-, illetve az Alkonyat-szériából ismert Jamie Campbell Bower is feltűnik majd.

Itt vannak az új szereplők, és stílusosan fejjel lefelé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás