Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt? Köllő Babett zokogásban tört ki a stúdióban! – videó

Mi történt? Köllő Babett zokogásban tört ki a stúdióban! – videó

Zene, Film & Kultúra

Mi történt? Köllő Babett zokogásban tört ki a stúdióban! – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Egy versenyző olyan produkciót adott elő a Sztárban sztár leszek!-ben, hogy még Köllő Babett is annyira meghatódott, hogy elkezdett sírni.

A tegnap esti Sztárban sztár leszek! is tartogatott pár szívszorító pillanatot a TV2 nézőinek, ugyanis Tóth Gabinak kellett kiválasztania a csapatát, az egyik versenyzője pedig olyan elképesztő volt, hogy mind a négy zsűritagot kirázta a hideg már a produkciója első pillanatában – és ez még nem minden, hiszen a műsorban még sosem voltak ilyen szívhez szóló pillanatok.

Urbán Edina Sinéad O'Connor „Nothing Compares 2U” című dalát adta elő, ami láthatóan sokat jelentett neki, és ezt a kötődést sikerült átadnia a közönségnek is – sőt, Köllő Babett konkrétan elsírta magát az előadás alatt, majd az értékelésnél megköszönte neki, hogy ott ülhetett a stúdióban, és átélhette ezt az élményt.

Urbán Edina is meghatódott, és könnyek közt árulta el, hogy volt egy túl hosszú ideig tartó kapcsolata, ahol a párja elvette tőle az önbizalmát, de most végre megmutathatta, hogy ő többre is képes – ebben Tóth Gabi is egyet tudott érteni, így beválasztotta őt a csapatába, szóval hamarosan egy újabb produkcióval fog elvarázsolni minket a tehetséges énekesnőt.

Itt lehet megtekinteni Urbán Edina előadását:

Itt pedig a zsűri értékelését:

Borítókép: Köllő Babett / tv2play.hu (screenshot)