promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi forró tánca volt a magyar televíziózás egyik legdögösebb produkciója – videó
Borítókép:  Andrei Mangra és Tóth Andi / tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Andrei Mangra tangóztak egyet a Dancing with the Stars tegnap esti adásában, és ezzel igazán forróvá tették a hangulatot.

Tegnap este elindult a TV2-n a nagy sikerű Dancing with the Stars második évada, amiben többek között Demcsák Zsuzsa, Árpa Attila, Dobó Kata, Kamarás Iván és Tóth Andi is megmutatta, hogy mire képes a táncparketten – a fiatal énekesnő ráadásul olyan produkcióval készült a partnerével, hogy az valami egészen elképesztő volt.

Tóth Andi és Andrei Mangra egy forró tangóval lepte meg a közönséget, ami során romantikusan egymáshoz simultak, szerelmesnek tűnő pillantásokkal bombázták a másikat, miközben időnként fel-fellibbent a híresség szoknyája – ráadásul a tánc végén nagyon úgy tűnt, hogy el is csattan közöttük egy csók, szóval igazán maradandó volt az előadás.

Mondani sem kell, hogy a közönség imádta a páros dögös műsorszámát, hiszen nagyon látványos volt, és még egy történetet is sikerült elmesélnie egy viharos kapcsolatban élő párról – ez pedig azért volt kifejezetten izgalmas, mert már jó ideje pletykálják, hogy Tóth Andi titokban összejött Andrei Mangrával.

Itt lehet megnézni Tóth Andi és Andrei Mangra produkcióját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás