Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi élő adásban mondta el az igazságot Andrei Mangráról, mindenki ezt várta

Tóth Andi élő adásban mondta el az igazságot Andrei Mangráról, mindenki ezt várta

Színes

Tóth Andi élő adásban mondta el az igazságot Andrei Mangráról, mindenki ezt várta

Színes

Helmeczi Benjamin 09:39

Tóth Andi a Mokkában mondta el, hogy mindig is Andrei Mangát szerette volna párjának.

Szeptember 25-én indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben Tóth Andi Gabriela Spanic korábbi partnerével, Andrei Mangrával fog táncolni. Az énekesnő és mentora a szerda reggeli Mokkában beszéltek arról, hogy hol tartanak most a közös munkával, emellett Andi arról is beszélt, hogy ő mindig is Andreit-t akarta párjának.

„Csak azt tudtam elképzelni, azt láttam magam előtt, hogy Andrei-al táncolok. Ugye én voltam sztárfellépő a műsorban tavaly, és a táncosok közül egyedül Andrei maradt meg bennem, mert ő is akkora személyiség, meg akkor energiabomba. És mondom, ha ennyire megmaradt bennem, akkor nekem muszáj egy ilyen táncossal lennem”

- mondta Andi, aki szerint tökéletesen összeillenek Andrei-al, hiszen mindketten egy kicsit bolondosak tudnak lenni, de emellett komolyan veszik a munkát.

Arra a kérdésre, hogy kettejük közül ki a dominánsabb, és ki irányítja a másikat, egyértelműen az volt a válasz, hogy Andrei, hiszen Andi nem ért a tánchoz, és ezt nem is tagadja.

„Én nagyon karakteres vagyok, nagyon makacs vagyok a munkámban, de csak abban a munkában, amiről tudom, hogy tudok is csinálni, és én jobban tudom. Viszont mivel nem értek a tánchoz, és ezt be is ismerem, ezért teljes mértékben átadtam a stafétát Andrei-nek”

- fogalmazott az énekesnő, majd Andrei is megerősítette, hogy ezt a kapcsolatot ő irányítja.

A profi táncos eddig bármilyen versenyen indult, a döntőig menetelt, de sosem került ki végül győztesként, de reméli, hogy Andival végre megtörik a jég.

„Nagyon jól összeillünk, nagyon jól dolgozunk együtt, szerintem fel fogjuk robbantani a parkettet. Minden héten a legjobbat fogjuk nyújtani, és akkor biztos minden jó lesz”

- mondta Andrei Mangra.

Borítókép: Profimedia