promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi élő adásban mondta el az igazságot Andrei Mangráról, mindenki ezt várta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi a Mokkában mondta el, hogy mindig is Andrei Mangát szerette volna párjának.

Szeptember 25-én indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben Tóth Andi Gabriela Spanic korábbi partnerével, Andrei Mangrával fog táncolni. Az énekesnő és mentora a szerda reggeli Mokkában beszéltek arról, hogy hol tartanak most a közös munkával, emellett Andi arról is beszélt, hogy ő mindig is Andreit-t akarta párjának.

„Csak azt tudtam elképzelni, azt láttam magam előtt, hogy Andrei-al táncolok. Ugye én voltam sztárfellépő a műsorban tavaly, és a táncosok közül egyedül Andrei maradt meg bennem, mert ő is akkora személyiség, meg akkor energiabomba. És mondom, ha ennyire megmaradt bennem, akkor nekem muszáj egy ilyen táncossal lennem”

- mondta Andi, aki szerint tökéletesen összeillenek Andrei-al, hiszen mindketten egy kicsit bolondosak tudnak lenni, de emellett komolyan veszik a munkát.

Arra a kérdésre, hogy kettejük közül ki a dominánsabb, és ki irányítja a másikat, egyértelműen az volt a válasz, hogy Andrei, hiszen Andi nem ért a tánchoz, és ezt nem is tagadja.

„Én nagyon karakteres vagyok, nagyon makacs vagyok a munkámban, de csak abban a munkában, amiről tudom, hogy tudok is csinálni, és én jobban tudom. Viszont mivel nem értek a tánchoz, és ezt be is ismerem, ezért teljes mértékben átadtam a stafétát Andrei-nek”

- fogalmazott az énekesnő, majd Andrei is megerősítette, hogy ezt a kapcsolatot ő irányítja.

A profi táncos eddig bármilyen versenyen indult, a döntőig menetelt, de sosem került ki végül győztesként, de reméli, hogy Andival végre megtörik a jég.

„Nagyon jól összeillünk, nagyon jól dolgozunk együtt, szerintem fel fogjuk robbantani a parkettet. Minden héten a legjobbat fogjuk nyújtani, és akkor biztos minden jó lesz”

- mondta Andrei Mangra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás