promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi olyan vadul csinálta Andrei Mangrával, hogy összekarmolta a felsőtestét
Borítókép:  TV2 Sajtószoba
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi megmutatta Andrei Mangra meztelen felsőtestét, amit teljesen összekarmolt.

Szombat este indul a Dancing with the Stars új évada, amiben ismét 12 híresség és 12 profi táncos lép parkettre, hogy hétről-hétre lenyűgözzék a zsűrit, és megnyerjék a nézőket. A párosok már hónapok óta keményen dolgoznak, köztük Tóth Andi és Andrei Mangra is, akiket sokan már most a műsor győzteseként emlegetnek.

A fiatal énekesnő nem titkolja, hogy a TV2 showműsorában is olyan botrányos akar lenni, mint amilyennek az életben is nevezik.

„Tóth Andi vagyok, énekeső, sokak szerint botrányhős. Remélem, ebben a műsorban tényleg botrányos leszek... botrányosan jó!”

- fogalmazott a Dancing with the Stars egyik promóvideójában.

Természetsen az énekesnő és partnere is gyakran osztott meg képeket a próbákról, most azonban olyan kép látott napvilágot, ami sokakat megdöbbenthetett. Andi az Insta Story-jába töltött fel egy fotót, ami próba alatt készült, és Andrei Mangra meztelen felsőtestét mutogatja, ami telis-tele van karmolásokkal.

Felmerülhet a kérdés, vajon a páros már az első showban egy szexi, vad táncot fog bemutatni a parketten, amely közben Andrei ilyen sérüléseket fog szerezni?

Aki kíváncsi a képre, azok IDE kattintva megtekinthetik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás