promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: Fülöp herceg temetésén egy titokzatos idegen is részt vett, most kiderült, hogy ki volt ő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Róla még korábban nem hallhattál, de a nagysikerű Crown-széria következő évadában külön részt szentelnek majd neki.

Az utóbbi időszakban botrányok és tragédiák sora rázta meg a világ egyik leghíresebb famíliáját, a brit királyi családot. Meghan Markle és Harry herceg "szakított" II. Erzsébettel és a többi családtaggal, majd Fülöp herceg hunyt el váratlanul.

Sokan azt gondolták, hogy a tragédia és a gyász majd újra egységbe kovácsolja a Windsor-házat, ám ez csak rövid időre volt igaz. Még Diana hercegnő szoboravatási ceremóniáján is csak ideig-óráig emlékeztek közösen a családtagok.

Közben pedig rengeteg sorozat és film látott napvilágot a királyi család mindennapi életéről. Hiszen a "fogyasztókat" egyre jobban elkezdték érdekelni ezek a tartalmak, Meghan és Harry életéből szappanoperaszerű sorozatot kreáltak az alkotók, majd a kis György herceg főszereplésével készített egy szériát az HBO Max. Közben pedig rengeteg dokumentumfilm is napvilágot látott.

Az egyik leghíresebb sorozat a The Crown (A korona), amely a Netflixen fut, és a következő évad egyik részében egy részt majd Penelope Knatchbull és Fülöp herceg titokzatos barátságnak szentelnek majd. Penelope részt vett amúgy Fülöp herceg temetésén is, a külföldi újságok pedig ezek után kezdtek cikkezni a nőről, úgy bélyegezve őt, mint egy "titokzatos idegen".

Pedig nem volt az. Hiszen Penelope Knatchbull már 48 éve ismerte Fülöpöt, és a herceg keresztfiának volt a felesége. Fülöp és Penelope között pedig akkor alakult ki szoros barátság, amikor a nő ötéves lánya veserákban meghalt, Fülöp pedig segített neki a gyászban. Mountbatten grófnő lassan Fülöp legfőbb bizalmasa lett, szinte az összes fontosabb eseményre meghívást kapott a palotába.

Később persze pletykák is elkezdtek keringeni arról, hogy több is van közöttük puszta barátságnál. De ezt soha senki nem tudta bizonyítani.

A grófnő így a temetésen is a legszűkebb családi körben foglalhatott helyet.

Ebben a videóban láthattok Fülöp hercegről és a grófnőről közös fotókat:

(via Kiskegyed)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás