promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vera, a megszállott nyomozó nyugdíjba készül, de lesz még pár nagy dobása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elkezdték forgatni a 11. évadot, amely egy váratlan húzás miatt nagy port kavart Angliában.

Tíz éve fut óriási sikerrel a Vera – A megszállott nyomozó című brit krimisorozat odahaza, illetve tavaly óta Magyarországon is. Főszereplője a leginkább kiégett háziasszonyhoz hasonlító, slamposan öltözködő Vera Stanhope, akit Brenda Blethyn alakít.

Szinte hihetetlen, de a színésznő idén már a 75. életévét is betöltötte, ezért rendszeresen felröppen a hír, hogy hamarosan nyugdíjba vonul. 2020 augusztusában jelentették be a 11. évad forgatását, amelynek epizódjai idén és jövőre kerülnek adásba a szigetországban.

A részek elkészítése persze a koronavírus-járvány miatt nem volt egyszerű, ezért csúszik át négy rész vetítése 2022-re. A brit rajongók mindezzel csupán a napokban szembesültek, és rengeteg néző lett csalódott, amiért hónapokat kell várniuk az újabb kalandok megismeréséért.

„Nem, ezt nem tehetik! Már eddig is olyan sokat kellett várni rá. Szinte azelőtt befejeződött, hogy elkezdődött volna. Gyere vissza, Vera!”

– írta valaki kétségbeesetten a Twitteren. Az elkeseredésében sokan osztoztak, abban viszont szinte mindannyian egyetértettek, hogy legalább az epizódok minősége a régi maradt.

„Alig várom, hogy a Vera következő évadján dolgozhassak. Az emberek biztonsága mindig is az első helyen szerepel majd a forgatás során, de minden szigorítás ellenére élvezni fogjuk az újabb hat ütős epizód elkészítését”

– újságolta lelkesen Brenda Blethyn. A munkát már el is kezdték, és a stáb megjelenése természetesen óriási port kavart a helyszínként szolgáló Blyth városában. Sok lakó munka előtti szórakozásként fogja fel, hogy belekukkant a forgatásba.

Fotó: Profimedia

„Láttam Brendát filmezni, és arra gondoltam, hogy ó, Istenem, tényleg itt van! Az előző nap is meglestem, persze egy másik ruhámban, de szeretném hinni, hogy felismert, és most ő is azt gondolja, hogy megint itt van az a nő!”

– áradozott kissé összefüggéstelenül egy helyi hölgyrajongó. A színésznő persze nem megy el mellettük egy kedves mosoly vagy integetés nélkül, az évek során jó viszonyt alakított ki a városban élőkkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás