promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egymásnak estek a Totem döntősei - Leo nem tudta fékezni az indulatait
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Totem kísérőműsorában, a Tűz körülben Leo, Oczella Krisztina, Varga Viktor és Szabó Dóri nem kímélte egymást. 

 

 

Drámai játékot láthattunk csütörtök este a Totemben, hiszen a versenyzőknek az önfeláldozás probáját kellett kiállniuk, amelynek a lényege az volt, hogy a három versenyző közül, csak ketten kelhettek át a hídon, az egyik társukat viszont ott kellett hagyniuk.

A szarvasoknál, Oczella Eszter, míg a faraksoknál Ekanem Bálint döntött úgy, hogy csapattársai javára feladja a a versenyt. A drámai döntés után mindenki könnyek között tört ki. Végül a szarvasoknál Oczella Kriszta és VV Leo, míg a szarvasoknál Szabó Dóri és Varga Viktor küzd meg a pénteki fináléban egymással. 

Később, a Totem kísérőműsorában a négy döntős versenyző volt Ördög Nóri vendége, ahol igencsak paprikás volt a hangulat. A Tűz körül utolsó előtti adásában súlyos mondatok röpködtek a beszélgetés közben. VV Leo teljesen kikelt magából a vita során. 

"Nekem ezzel nincs bajom, hogy te vagy ti másképp gondoljátok, ezzel sosincs baj. Nekem azzal van baj, hogy folyamatosan lenéztetek minket, mindenben. Ezt tudjátok felhozni, hogy hülye sportolók, mert körülbelül ezt jelentette minden mondatotok, amit mondtatok.”

- mondta Leo a műsorban.

Az, hogy végül melyik csapat nyeri a játékot, pénteken 20:40-től kiderül. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás