promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Totemet vagy a Survivort szeretik-e jobban a magyarok? Most kiderül, melyikért rajongunk jobban, és talán az is, hogy miért - Szavazó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két konkurens műsort több millió magyar nézi, de vajon a többség szerint melyi izgalmasabb és fordulatosabb? Kíváncsiak vagyunk, hogy a Promotions-olvasók melyiket szeretik jobban.

A TV2 tűlélőrealityje, a Totem, valamint az RTL Klub kalandrealityje, a Survivor augusztusban indult, hogy szórakozást lopjon a magyar közönség életébe. 

A Totem műsorvezetője Ördög Nóra, a versenyzők pedig két csapatra oszlanak. A Bakony vadonjában a Farkasok és a Szarvasok mérik össze erejüket és tudásukat, hogy megszerezzék a hét misztikus erővel bíró kristályt. A műsorban többek között olyan nagyágyúk szerepelnek, mint Stohl András, Krausz Gábor, Völgyes Gabi vagy éppen VV Leó.

De feltűnt a produkcióban a Barátok közt ikonikus Mikije, Szőke Zoltán is.

A Survivorban ezzel szemben celebek és a civelek küzdenek meg egymással. Az új etap idehaza már az ötödik Survivor évad a széria történetében. Eredetileg 2020-ban kezdődött volna, de a koronavírus-járvány közbeszólt, és egy évet csúszott a műsor, amelyet Dominikán vesznek fel.

A Promotions-ön rendszeresen beszámolunk mindkét műsor érdekesebb történéseiről, a Totemről írt cikkeinket IDE, míg a Survivor-ról írt anyagainkat IDE kattintva olvashatjátok.

Szavazós cikkünkben arra vagyunk kíváncsiak, hgy szerintetek a két rivális műsor közül melyik sikerült izgalmasabbra, melyiket nézitek szívesebben? A felfelé mutató nyíllal tudtok arra szavazni, amelyiket jobban szeretitek a másiknál, a lefelé mutató nyíllal pedig arra tudjátok leadni a voksotokat, amelyet kevésbé szerettek. Ha mind a kettőt imádjátok, nyugodtan nyomjatok mindegyik mellé felfelé mutató nyilat.

Most tehát kiderül, hogy a Promotions-olvasók melyiket nézik szívesebben. A cikkhez tartozó Facebook-poszt alatt pedig várjuk a véleményeteket a műsorokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás