promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Sylvester Stallone gyönyörű felesége, a csodálatos Jennifer Flavin - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 1997-ben házasodtak össze.

 

Sylvester Stallone is többszörös legenda, valahogy úgy, mint Harrison Ford, aki egymagában Han Solo, Indiana Jones és Rick Deckard a Szárnyas fejvadászból.

Sylvester Stallone a Rocky-legenda atyja, és maga John Rambo is, csak hogy a legnagyobb és legikonikusabb szerepeit emlegessük. De ő Raymond Tango a nagysikerű Tango és Cash című akciófilmből. No meg persze a hipervagány Dredd bíró is. Egy igazi akcióhős a 20. századból, amikor még nem tobzódtunk ennyi héroszban.

Sly élete során rengeteg egyéb szerepet is elvállalt, Magyarországon közkedvelt filmje az Állj, vagy lő a mamám! című családi vígeposz is, amelyhez egy irtó vicces történet is csatlakozik, amelyból kiderül, hogy szívatta meg barátját Arnold Schwarzenegger, ez a poén pedig azóta is nagyot üt.

Sylvester Stallone élete során háromszor is megnősült, legutóbb, 1997-ben vette el a modellt, Jennifer Flavint, akivel azóta is boldog házasságban él. A frigyből három gyönyörű lány is született.

Flavin-nak van egy Instagram oldala, ahová folyamatosan tölt fel képeket a család életéből, és persze rengeteg régi fotót is találunk itt arról az időszakról, amikor összeházasodtak a színésszel.

A párról rendszeresen készülnek videófelvételek is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás