promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schwarzenegger brutálisan megszívatta Sylvester Stallonet, 30 éve ezen röhög fél Hollywood
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A végeredmény egy botrányosan rossz film lett a kritikusok szerint, bár szerethető.

A MAFAB számolt be egy elképesztően vicces sztoriról, amely szerint az Állj, vagy lő a mamám! című vígjáték szereplőválogatása során a két nagyágyú versengett a nyomozó szerepéért. A kilencvenes évek elején a készítők először az osztrák muszklibajnok ajtaján kopogtattak, hogy vállalja el a főszerepet, Schwarzenegger abba beleegyzetett, hogy elolvassa a forgatókönyvet,

majd azon nyomban dobta is vissza, mivel - állítólag - ő már akkor látta, hogy ez bizony egy botrányosan rossz film lesz, amely bukásra van ítélve.

A készítők ezért szinte azonnal Sylvester Stallonéhoz futottak, aki szintén elolvasta a szövegkönyvet, majd nem tudott dönteni, hát felhívta barátját, Schwarzeneggert, aki jól megtrollkodta, és azt mondta neki, hogy erősen gondolkodik elfogadja-e az ajánlatot. Stallonénak pedig több ösztönzés sem kellett, azonnal felhívta a producereket, hogy neki kell ez a szerep.

A film utóélete ismeretes, hatalmasat hasalt a kasszáknál, a kritikusok is gyűlölték. Bár Magyarországon más volt a dolog lecsapódása, nálunk manapság is rengetegszer megy a tévében, mi azért szeretjük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás