promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ízléstelen és sokkoló videó jelent meg Meghan Markle-ről, az internetet elözönlötték a szörnyülködő üzenetek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre végképp nem számított senki.

Óriási felháborodást váltott ki egy videó, amely nemrégiben látott napvilágot Meghan Markle-ről és Harry hercegről, az alkotás ugyan fikció, de sokan elképesztően durvának tartják. Az interneten pedig ezzel párhuzamosan felháborodás-hullám söpört végig.

Persze alapanyag az a fikciós sodor nélkül is bőven akad, hiszen a brit királyi család körüli botrányok hétről-hétre szaporodnak, szinte nem is múlik el nap, hogy az újságok címlapjain és főoldalain ne jelennének meg friss és ropogós információk valamelyik ügy kapcsán.

Közben a popkulturális szcéna is kikezdte a családot, hiszen az HBO Max elindított egy animációs sorozatot, amely meglehetősen erős poénokkal feszegeti II. Erzsébet és a többi családtag apró-cseprő mindennapjait. Az egyik vezérfonal természetesen Meghan és Harry kirepülése a biztonságot nyújtó családi fészekből.

De más szériák is napvilágot láttak.

A Lifetime csatorna egy sorozatot készített a párról, amely 2018-ban debütált a képernyőn. Az első részek a megismerkedésükről, majd a szerelmükről, illetve a házasságukról szóltak. A harmadik epizód viszont már a családtól való eltávolodást helyezi majd a fókuszába.

Az egyik jelenet pedig egészen odáig ment, hogy Meghan Markle-t egy autóbaleset közben ábrázolják, amely kísértetiesen hasonlít Diana hercegnő végzetes balesetéhez. A filmben később uygan kiderül, hogy mindez csak egy fikció, hiszen Harry herceg álmodja ezt, és felkelve az ágyból ott fekszik mellette Meghan,

mégis sokak szerint ez egy rettenetesen ízléstelen csavar, amely párhuzamot próbál vonni Diana, illetve Harry és Meghan családból való kiszakadása között. Így ábrázolva Harry félelmét.

A sorozatban amúgy Meghan Markle-t Sydney Morton, míg Harry herceget Jordan Dean játssza. Így néznek ki a szériában, a videóban egy pillanat erejéig feltűnik az ominózus, botrányokat kiváltó jelenet is:

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás