promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A trónok harca egyik színésze alakítja Brad Pitt régi szerepét az Interjú a vámpírral tévésorozatban
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Jacob Anderson Szürke Farkast alakította a Trónok harcában és most Louis szerepét csípte meg az Anne Rice regénye nyomán készült sorozatban, amelyet egykor Brad Pitt alakított.

Jacob Anderson készen áll arra, hogy egy egészen másfajta fantasy showba szerepeljen. Miután évekig játszotta a Makulátlanok vezetőjét, Szürke Férget a Trónok Harcában, most Anderson megkapta Louis szerepét az AMC készülő Interjú a vámpírral című sorozatában - írja a theGeek.

Az Interjú a vámpírral eredetileg regényt Anne Rice 1976-ban írta és Louis de Pointe du Lac története, akit a 18. században a karizmatikus Lestat vámpírrá változtatott, és most egy mai újságírónak meséli el a történetét. A Neil Jordan által rendezett 1994-es filmváltozatban Tom Cruise alakította Lestatot, míg Louis-t Brad Pitt. Az új változatban Anderson lép az egykor Pitt által betöltött szerepbe, míg Lestat szerepét Sam Reid kapta.

Az Interjú a vámpírral premierje jövőre lesz az AMC+ és az AMC csatornákon. Rolin Jones az alkotó és a showrunner, Mark Johnson pedig az AMC felügyeli az Anne Rice-gyűjtemény fejlesztését. A sorozat első két epizódját Alan Taylor rendezi majd, aki a Trónok harca több epizódját is irányította, bár egyikben sem szerepelt Anderson Szürke Féregje.

Az AMC szintén dolgozik Rice A Mayfairi boszorkányok élete című regényeinek tévés adaptációján, a csatorna egy írói szobát állít össze, hogy "feltérképezze" a sorozat lehetőségét. Bár A Mayfairi boszorkányok élete pilot vagy sorozat még nem kapott zöld utat, az AMC reméli, hogy a projekt az Interjú a vámpírral című sorozatával együtt egy "bővülő Anne Rice-univerzum" részévé válik.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás