promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drogcsempész egyházi prédikátor lesz Christian Bale a következő filmjében, amely valós sztori alapján készül
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Christian Bale egy elítélt, volt drogcsempész prédikátort alakít a Veszélyes élet egyháza című filmben.

A New Regency filmstúdió szerezte meg egy a témáról szóló, 2019-es Vanity Fair cikk filmes jogait, és az Oscar-díjas Charles Randolphot (A nagy dobás) bízta meg a forgatókönyv megírásával. Bale a filmnek nemcsak főszereplője, de executive producere is lesz - írja a theGeek.

Bale a filmben John Lee Bishopot fogja alakítani, aki túlélte nehéz gyermekkorát - nagybátyjai arra kényszerítették, hogy a szomszédságban más gyerekekkel verekedjen a saját szórakoztatásukra -, és egy portlandi megatemplom lelkésze lett, amely egy döbbenetes méretű gyülekezetet tudhatott magának.

Bishop született showman volt, aki egzotikus állatokat vitt magával a szószékre, és villámgyorsan meggazdagodott, bár a péntzét nem kezelte jól, és hamarosan alkohol- és fájdalomcsillapító-függőséget alakított ki. Saját fia, David szintén metamfetamin- és heroinfüggő lett, és hogy ne hagyja cserben a fiát, és jobban megértse a drogok hatalmát a fiára, Bishop is elkezdte ugyanezeket a szereket szedni.

Végül egy mexikói kartell számára kezdett el drogot csempészni, bár 20 határátkelés után lebukott, és az elítéléskor öt év börtönre ítélték. A film Bishop fiának történetét is elmeséli majd, aki segített megmenteni apja életét.

Bale legutóbb Az aszfalt királyai, a Vice és az Ellenségek című filmekben játszott, továbbá nemrég fejezte be David O. Russell - egyelőre cím nélküli - sztárokkal teletűzdelt filmjét, és hamarosan Taika Waititi Thor: Szerelem és mennydörgés című Marvel-filmjében Gorr, az isteni mészáros szerepében lesz látható. Emellett Scott Cooper Netflix-filmjében, a The Pale Blue Eye-ban is szerepelni fog, ami az első produceri munkája. A walesi színész Oscar-díjat nyert A harcosért, és jelölték az Amerikai botrány, A nagy dobás és a Vice című filmekért is, így az Akadémia egyértelműen szereti őt, és A veszélyesen élők temploma könnyen meghozhatja neki az ötödik színészi jelölést. 

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás