promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale megint felismerhetetlenné vált egy filmszerep kedvéért – fotók
Borítókép:  Christian Bale / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Christian Bale alakítja Gorr, a mészáros karakterét a Thor folytatásában, és pár lesifotónak köszönhetően kiderült, hogy megint jócskán átalakult a szerep kedvéért.

Kis túlzással talán a Thor jövőre érkező negyedik részét, a Love & Thundert várják már legjobban a Marvel-rajongók, hiszen nem elég, hogy rengeteg meglepetésre számíthatunk, de Christian Bale alakítja benne a szuperhős egyik legádázabb ellenségét, Gorrt. Az „istenek mészárosa”-ként is emlegetett karakter egyetlen célja, hogy elpusztítsa az összes istent, így máris érthető, hogy mi is a problémája Thorral, a mennydörgés istenével.

A drasztikus átalakulásairól elhíresült Christian Bale jelenleg is Ausztráliában tartózkodik, ahol éppen a Thor: Love & Thunder forgatása zajlik, és egyenesen sokkolta az embereket az új kinézetével, amit pár lesifotón villantott: a színész megvált a hatalmas szakállától, ráadásul kopaszra borotválta a fejét is, így szinte teljesen felismerhetetlenné vált.

A pletykák szerint azért volt erre szükség, mert valószínűleg digitálisan fogják megalkotni Gorrt, de úgy, hogy Christian Bale játékát követik az animátorok, ezért teljesen láthatóvá kellett tenni az arcát a referencia pontok miatt.

Bárhogy is legyen, az biztos, hogy ő mindent belead majd abba, hogy megkapjuk a Marvel univerzum legkegyetlenebb főellenségét, és Thornak ne legyen egyszerű dolga vele a jelen állás szerint 2022. május 6-án érkező filmben.

Így néz ki most Christian Bale, aki egykor a Sötét lovag-trilógia Batmanje volt:

Itt pedig Gorr a képregényekben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás