promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismerni a Xéna egykori harcos hercegnőjére - Így néz ki most Lucy Lawless
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kirobbanó formában van az egykori Xéna, új frizurájával pedig bőven letagadhatna jó pár évet.

 

 

 

 

Míg manapság a török sorozatok hódítanak, addig a 90-es években elképesztő népszerűségnek örvendtek a történelmi témájú, fantasyk, mint a Hercules vagy akár a Xéna. A harcos hercegnővel szinte egybeforrt Lucy Lawless nevével. De ezt a színésznő talán nem annyira bánja.

Egy interjúban mesélt arról, hogy a mai napig sokan a kultikus sorozat főszereplőjeként azonosítják. A Xéna megváltoztatta Lawless életét. A sorozatnak köszönheti népszerűsége mellett, a családját és azt is, hogy önerőből tudott vásárolni egy csodaszép házat. A Xéna népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy hatalmas a rajongótábora New Yorkban, a Fülöp-szigeteken, Törökországban és az egykori Szovjetunió területén is, és még azok is tudják miről van szó, akik akkor még nem is éltek.

Forrás: Profimedia

A színésznő egyébként még mindig kirobbanó formában van, gyakran jógázik, a legkarakteresebb változás, amin az elmúlt évtizedekben átesett, hogy hosszú sötétbarna haját, jóval rövidebbre és világosabbra cserélte. Az új frizura is nagyon jól áll az egykori Xénának, fotóin tökéletesen látszik, hogy mennyire jól érzi magát.

Természetesen a színésznő nem fordított hátat a kamerának, a most 53 éves sztár folyamatosan dolgozik. 2019 és 2021 között a My Life Is A Murder című sorozat főszereplője volt, a jövőre megjelenő Minyonok: Gru színre lép című rajzfilmben pedig szinkronhangként működik közre. A színészet mellett környezetvédelmi aktivistaként is tevékenykedik, a Greenpeacel is dolgozott együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás