promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha Tóth Andi akkora „alkoholista”, akkor ivás helyett miért a földre locsolja a piát? – videó
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megjelent Tóth Andi legújabb dala, a „Dunapart”, aminek a klipjében több alkohol kerül a földre, mint az énekesnő szájába.

Tóth Andit egy ideig azzal támadták, hogy csupán „magamutogatással” akarja felhívni magára az emberek figyelmét. A fiatal énekesnő hamar rácáfolt erre, hiszen sorra jelentek meg a zenéi, amik közül a „Néztek” című slágere már több mint 6 millió alkalommal került lejátszásra a YouTube-on – most pedig eljött az ideje, hogy újabb dallal ajándékozza meg rajongóit.

A „Dunapart” című szerzeményhez egy elég érdekes klipet készített Tóth Andi, ugyanis láthatjuk benne, ahogy két haverjával alkoholizálnak egyebek között a Tesco parkolójában, meg persze a Duna partján is, ha már ez lett a szám címe – de hiába szólnak be neki sokan, hogy „alkoholista”, most megmutatta, hogy ő inkább locsolni szereti a piát, mint inni, hiszen a járdának több vodka jutott, mint az énekesnő májának.

Tóth Andi most bemutatta nekünk azt az igazi fiatalos, hanyag életérzést, amikor nem számít semmi, csak hogy jó társaságban legyen az ember egy finom itallal a kezében – csak az a kérdés, hogy ezzel mennyire tud majd azonosulni a közönség.

Természetesen már most rengetegen nekiestek Tóth Andinak, hiszen ez a klip nem jó üzenetet közvetít a fejlődő ifjúságnak, de a híresség frappáns választ adott azoknak, akik szerint elrontja a fiatalokat: nem az ő dolga nevelnie mások kölykeit, ilyen a művészete, ráadásul a követőinek zöme nem is tini, hanem már felnőtt.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi legújabb klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás