promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi zseniálisan vágott vissza a gyűlölködőinek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi videóban reagált a kommentháborúkra, emellett megmutatott valamit, amit eddig csak ő láthatott.

Nem telik el olyan nap, hogy valaki ne köszörülné a nyelvét Tóth Andin. A 22 éves énekesnő folyamatosan kapja a negatív kommenteket a közösségi oldalain, amelyekre többször is reagált, de ezúttal olyan nyugodtsággal, zseniális módon vágott vissza, hogy az már elismerésre méltó.

Először is kiokított mindenkit arról, hogy a példamutatás, amit olyan sokan elvárnak tőle, nem tartozik egy énekes munkakörébe.

„Két dolgot tisztázzunk! Az egyik a példamutatás, amit kényszeresen próbáltok rámerőltetni. Azért jöttem fel ebbe az országba 15 évesen, hogy énekeljek, hogy a dalaimmal valamit adjak, ha tudok. Ebbe a munkakörbe nem tartozik a példamutatás. Mindenkinek van egy anyja, egy apja, ha szültetek, neveljétek”

Ezek után rátért arra, ami ugyancsak gyakran jön elő vele kapcsolatban: hogy rossz példát mutat azoknak a tizenéves fiataloknak, akik követik őt. Ezért Andi úgy döntött, hogy megmutatja az Instagram-oldalának a statisztikáját, hogy mindenki lássa, milyen arányban követik őt a különböző korosztályú emberek.

Ebben egyértelműen látszik, hogy a 13-17 évesek közül mindössze 4,2 százalék követi őt, míg a legnagyobb arányban a 25-34 évesek vannak jelen.

„Most, hogy ezt tisztáztuk, mindenkinek nagyon sok sikert kívánok az önmegvalósításra. A boldog élethez vezető út rögös, ennek elérésére mindenkinek rendelkezésére áll minden nap 24 óra”

- zárta a videós bejegyzését Tóth Andi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás